Top

Ervaringen

Charlotte

FullFullFullFullFull
Erg fijn broekje! Ik kocht het broekje voor onaangename geurtjes,  maar ik vind hem echt heerlijk zitten! Hij sluit goed aan en ook na  het wassen is hij nog erg mooi. Zeker een aanrader. Ook een pluspunt voor de klantenservice.

25-03-2015

Mark HijhuisFullFullFullFullFull 
 
Tot nu toe heel erg blij met de onderbroeken. Heb er 3 besteld en de  geur is beduidend minder. Ik ben door aanraden van mijn vrouw bij jullie terecht gekomen
10-10-2014


Angelique de Goey FullFullFullFullFull

Onderwerp: dankje wel! Laatst het voorrecht gehad om een t shirt te proberen! Het was heerlijk om na een drukke dag je zelf nog heerlijk fris te voelen en geen zweetlucht in je bloesjes en colberts te ruiken! Het is een echte aanrader voor iedereen!


Bep
FullFullFullFullFull

Mijn man draagt sinds een maand met veel plezier zijn nieuwe shirt. Tijdens een drukke vergadering kon hij na verloop van tijd met een gerust hart zijn colbertje uittrekken geen enkele geur Fantastisch !!!!

08-07-2013
 
LauraFullFullFullFullEmpty
 
Eigenlijk had mijn man deze sokken besteld, maar toen ik ze zag en voelde heb ik ze stiekem ook aangetrokken.
Het zijn erg nette zwarte sokken met een mooie lijnpatroon. Door de stof zijn ze fijn te dragen zonder dat je ze steeds op hoeft te trekken. Ook kon ik met een gerust hart mijn schoenen uittrekken zonder dat iemand last had van mijn geur.
Dus net als bij de damesshort, ben ik ook zeer tevreden over deze aankoop.
05-06-2013

R. PrinsFullFullFullFullFull
 
In eerste instantie was ik erg sceptisch, heb meerdere producten geprobeerd en niks helpt. Ik heb dit t-shirt nu bijna 3 weken en ben echt heel verbaast hoe goed dit werkt. Na drie dagen gedragen te hebben vond ik het wel zo fris het shirt even te wassen, echt ruikt je het er niet vanaf. Geen rare geurtjes meer! Ben zeer tevreden!
De stof voelt erg lekker aan en de pasvorm zit erg lekker.
09-06-2013

LauraFullFullFullFullEmpty
 
Erg fijne short en goede service.
Ik ben zeer tevreden over mijn mooie broekje. Eerst dacht ik dat het een oma-onderbroek zou zijn maar hij sluit erg mooi aan door de fijne stof en het kant maakt hem ook nog sexy. Maar het belangrijkste; Mijn geur was niet meer aanwezig, hij corrigeerde zelfs een beetje bij mijn heupen!
05-06-2013

M. de MansFullFullFullFullFull
 
Ik heb het herenshirt ontvangen en ik ben hier heel erg tevreden over. Ik ben een snelle zweter en dit kan behoorlijk lastig zijn bij een lange werkdag. Het shirt zorgt ervoor dat ik fris blijf ruiken en ik kan het dan ook elke snelle zweter aanraden.
14-07-2013 
  
Anoniem                                                         FullFullFullFullFull
 
Een mooi broekje, dat mooi aansluit. Daarnaast is de service uitstekend, mijn complimenten!
06-08-2013

Ruud                                                                FullFullFullFullFull 
Ik ben erg tevreden over de heren boxershorts die ik heb besteld. De artikelen had ik de volgende dag direct al in huis, en heb er nu al geruime tijd plezier van. Ik merkte na een tijd absoluut het verschil met mijn andere normale onderbroeken dus ben er erg blij mee.
 
8-10-2014@