Top

Dames shorts anti geur

Nieuw 65% Korting
  • Dames shorts anti geur
  • Dames shorts anti geur
  • Dames shorts anti geur
  • Dames shorts anti geur
rating 5
(5 / 2 Reviews)
€ 65,00
22,50

Kleuren: roze
             zwart
             beige

Maten:  M
            L
            XL
                  
inclusief 21% B.T.W.
inclusief verzendkosten

Momenteel extra lage prijzen!
 
Verwijdert 95% gas, zweet en andere vieze geurtjes.Mensen met spijsverteringsproblemen zullen het beamen: er is niets zo vervelend als blijven zitten met overtollig gas in je darmen en een constante druk, zeker in het midden van een drukke vergadering. Wanneer de geurtjes bovendien nog erger zijn dan gedacht, is het schaamrood nooit ver te zoeken.
 
Het Japans textielbedrijf, Seiren, werd gecontacteerd door een arts die oplossingen zocht voor patiënten met darmklachten zoals het prikkelbare darmsyndroom. Door ondergoed uit te brengen dat de vieze geuren weghaalt pakken ze het probleem aan.
 
Het heeft ze een paar jaar gekost om de broekjes te ontwerpen die comfortabel genoeg zijn om dagelijks te dragen en die bovendien efficiënt zijn in het snel elimineren van sterke geuren. Ze dachten het eerst alleen te richten op de medische markt, maar tot de grote verbazing werden ze heel vaak gekocht door mensen met zeer drukke banen.
De broekjes kregen de naam “Deoest” en zijn een grote hit bij Japanse zakenmensen.


Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Charlotte (25-03-2015) rating 5 Erg fijn broekje! Ik kocht het broekje voor onaangename geurtjes, maar ik vind hem echt heerlijk zitten! Hij sluit goed aan en ook na het wassen is hij nog erg mooi. Zeker een aanrader. Ook een pluspunt voor de klantenservice.

Anoniem (06-08-2013) rating 5 Een mooi broekje, dat mooi aansluit. Daarnaast is de service uitstekend, mijn complimenten!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over